Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.accefyn.org.co/handle/001/54
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBernal de Ramírez, Inésspa
dc.date.accessioned2016-04-15T16:34:37Z-
dc.date.available2016-04-15T16:34:37Z-
dc.date.issued1998-
dc.identifier.urihttp://accefyn-repositorio.metabiblioteca.org/handle/001/54-
dc.description316 pags., figs.spa
dc.format.mimetypeapplication/pdfspa
dc.language.isospaspa
dc.publisherBogotá: Academia Colombiana de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales, 1998.spa
dc.relation.ispartofseriesColección Julio Carrizosa Valenzuela;2-
dc.rightsDerechos reservados Academia Colombiana de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales, 1998.spa
dc.subjectAlimentos Análisisspa
dc.subjectQuímica analíticaspa
dc.subjectAnálisis Químicaspa
dc.titleAnálisis de Alimentosspa
dc.typeLibrospa
dc.description.version1 ed.spa
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessspa
dc.type.dcmi-type-vocabularyTextspa
dc.type.driverinfo:eu-repo/semantics/bookspa
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionspa
Appears in Collections:AB. Colección Julio Carrizosa Valenzuela

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ACCEFVN-AC-spa-1998-Analisis de alimentos..pdf21.8 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.